Wie we zijn
Onze reiskantoren te Sijsele en Dudzele
Forward Travel omvat twee onafhankelijke reisbureaus. We zijn niet gebonden aan één specifieke touroperator, luchtvaartmaatschappij of andere instellingen. Hierdoor kan u als klant kiezen uit een breed aanbod aan reizen en vakanties die beantwoorden aan uw wensen. Wij zijn tevens IATA-kantoren waardoor wij onafhankelijk vliegtuigtickets voor u kunnen uitschrijven.

Wij zijn gespecialiseerd in zakenreizen en cruises, maar u kan ongetwijfeld ook bij ons terecht voor alle types vakanties, individuele reizen, groepsreizen en citytrips.

Voor alle reizen werken we steeds nauw samen met betrouwbare en verzekerde touroperators, dikwijls met specialisaties in een bepaalde regio of type reizen. Plant u een reis in een minder bereisde regio en hebt u specifieke vragen? Via onze contacten ter plaatse en experten ter zake zorgen wij voor een eerlijk en concreet antwoord.
Wie we zijn
Het Forward Travel team en onze service
Onze reiskantoren te Dudzele en Sijsele zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio en de reissector. Samen beschikken de kantoren over een team van twee gedreven en ervaren reisagenten, Cindy, en Frederik, met een overlappende en specifieke kennis van zaken. Forward Travel vormt dan ook een ideale partner om uw volgende vakantie of reis te plannen.

U kan steeds rekenen op een persoonlijke en betrouwbare service, een vlotte communicatie en bruikbaar reisadvies. Wij staan u bij in het zoeken naar een reis die u perfect past of het afstemmen van uw vakantie op uw wensen. Zowel voor, tijdens als na uw reis zijn wij uw direct aanspreekpunt.

Ver of dichtbij, cruise, vlucht of autovakantie; elke reis loont voor ons de moeite om uit te werken en is een uitdaging die we graag voor u aangaan. Aarzel dus niet en leg nog vandaag uw reisplannen aan ons voor!