Cruises

Van minicruise tot luxe cruise met vlucht

Hebt u zin om in comfort verschillende landen of een streek te ontdekken? Bent u op zoek naar een vakantie zonder sleuren met koffers en met een ruime keuze tussen leuke activiteiten of lekker nietsdoen?

De hedendaagse cruises zijn heel prijsvriendelijk en toegankelijk voor alle leeftijden. Van single tot gezin met kinderen of groepen; er is voor elk wat wils! Forward Travel biedt u een ruime keuze uit cruises met verschillende flexibele formules en bestemmingen.

Zo vinden zonnekloppers zonder twijfel hun droomschip voor een cruise in de Middellandse Zee, Perzische Golf, Caraïben of op de Nijl. Houdt u liever het hoofd koel? Dan is er een uitgebreid aanbod van cruises in de Noorse Fjorden, langsheen de Baltische Staten, of riviercruises op de Donau of Rijn.

Aan u de keuze of u gaat voor één van de grotere schepen met volwaardige luxe hotelvoorzieningen of de romantiek van een avontuurlijk zeilschip. Cruisen is ongetwijfeld een vlotte, hedendaagse manier van reizen en genieten ineen!

Een cruise boeken met Forward Travel

Forward Travel helpt u graag in uw zoektocht doorheen het uitgebreide aanbod. Onze medewerkers beschikken over praktische cruise-ervaring en staan u graag bij in uw keuze van het soort cruise en een bestemming volgens uw interesses. Indien u dat wenst stellen ze een totaalpakket met bijhorende vluchten samen en verzorgen eventueel enkele dagen extra verblijf voor of na uw cruise.

Forward Travel werkt reeds jaren nauw samen met verschillende rederijen die kwaliteitsvolle cruises aanbieden, zoals Msc Cruises, Costa Cruises, American Cruise Lines, Norwegian Cruise Line en Royal Caribbean. We informeren u uitgebreid over de verschillende voordelen die deze rederijen u kunnen aanbieden. Zo kunnen we u zeker de gezinscruises van Costa Cruises aanraden waar kinderen jonger dan 12 jaar gratis kajuitverblijf ontvangen.

Als specialist van zakenreizen biedt Forward Travel eveneens een aantal minicruises aan die voor bedrijven een originele incentive of personeelsuitstap kunnen vormen.

Interesse in een cruise? Neem snel contact met ons op en geef uw voorkeuren en bestemming(en) door.