Reizen en vakanties

Van all-in vakantie tot reisavontuur op maat
Wenst u een zorgeloze all-in vakantie te boeken? Droomt u van een avontuurlijke wereldreis maar hebt u geen idee hoe u dit aanpakt? Zoekt u een last minute citytrip of hebt u hulp nodig bij het organiseren van een groepsreis?

Kiest u voor een reis of vakantie bij Forward Travel, dan kiest u voor zorgeloos reizen, ontdekken en genieten. Of het nu gaat om een volledige all-in strandvakantie, een romantische huwelijksreis, een actieve skivakantie of een leuk weekendje weg; we staan u steeds enthousiast bij in het plannen en boeken van uw vakantie of reis.

U kan bij ons terecht voor vakanties in pakketvorm (vlucht, hotel en lokaal transport), eventueel aangepast naar wens, alsook voor reizen samengesteld op uw specifieke voorkeuren en interesses. Gaat u voor een avontuurlijke reis in verre oorden? Via onze eigen reiservaringen en nauwe contacten met gespecialiseerde, verzekerde operatoren ter plaatse helpen wij u met alle verblijven en lokaal transport, en zorgen dat u voorzien bent van correct en bruikbaar reisadvies.
Begeleiding van vertrek tot thuiskomst
Valt het kiezen uit het enorme assortiment van reizen en vakanties u moeilijk? Forward Travel begeleidt u vlot in het hedendaagse aanbod om uw ideale vakantie te vinden. Via een vrijblijvend gesprek bepalen we uw wensen, voorkeuren en mogelijk budget. Op deze wijze kunnen wij u sneller helpen aan een reis of vakantie die u gegoten zit, en dit aan de scherpste prijzen.

U zal versteld staan van het verrassend aanbod van bestemmingen of formules waarover wij beschikken. Wij bieden u eveneens heel wat promo’s en aanbiedingen binnen uw interesses. Hebt u reeds een verblijf geboekt maar ontbreken er nog boekingen zoals de vlucht of het lokaal transport? Ook voor aanvullende boekingen kan u bij Forward Travel aankloppen.

Voor groepsreizen beschikken we over een heel divers aanbod met begeleider en/of gids in het Nederlands of een courant gesproken taal. Is het programma niet helemaal wat u zoekt? Dan kunnen wij alternatieven aanbieden waardoor uw groepsreis ook een beetje op uw maat samengesteld is. Organiseert u zelf een groepsreis? Dan staan wij u bij tot u een perfect samengestelde reis hebt.
Onze garantie voor een zorgeloze vakantie
Uw vakantie of reis regelen bij Forward Travel biedt u eveneens het voordeel dat u een persoonlijke service krijgt van professionals in de reissector. Zo vermijdt u negatieve ervaringen via slecht aansluitende of onvolledige online boekingen. Uw reis of vakantie hoort één van de meest zorgeloze en aangename periode van het jaar te zijn. Via de vakkennis en ervaring van onze reisagenten kan u daar dan ook op rekenen.

Wij staan steeds voor u klaar met praktisch reisadvies en achtergrondinformatie over transport, lokale gebruiken, kleding, nodige documenten, medicatie en inentingen. Zo wint u heel wat tijd in uw zoektocht naar concrete info.

U voorkomt bovendien bijkomende kosten in het geval van oponthoud of andere problemen zoals onvolledige boekingen, en helpen wij u bij aanvragen voor terugbetaling bij overmacht. Via een direct noodnummer kan u tijdens uw reis 24 uur op 24 bij ons terecht voor bijstand.

Hebt u reisplannen? Contacteer ons nog vandaag en ontdek wat we u kunnen aanbieden.