Zakenreizen

Uw business reizen via Forward Travel
Op zoek naar een vaste partner voor uw zakenreizen? Wenst u uw zakelijke reizen efficiënt, goedkoper, en vlot afgehandeld zien? Verliest u veel tijd in het boeken van vluchten en huurwagens, en de administratieve verwerking van alle losse facturen?

Forward Travel maakt van uw zakenreis een volledig verzorgd pakket van vervoer, verblijf en huurauto ter plaatse, en dit aan de scherpste prijzen en volgens de best geschikte tijdstippen. Wij bieden u een persoonlijke service, staan u bij met snelle online offertes, schrijven als onafhankelijke IATA-kantoren uw vliegtuigtickets voor u uit, en verzorgen al uw boekingen op korte termijn, zelfs vlak voor de dag van vertrek. We brengen alle reis- en verblijfkosten overzichtelijk en met specificatie op één factuur samen voor een vlotte administratieve verwerking. Zo bespaart u tijd, inspanningen en kosten.

Het is immers niet alleen handiger maar ook stukken voordeliger om de organisatie van uw zakelijke reizen in onze handen te leggen. Op basis van onze grondige marktkennis en uitgebreid IT-systeem kunnen wij uw zakenreizen 10 tot 15% goedkoper maken!

Hotel, huurauto en alternatief transport

Op basis van een uitgebreide databank van hotels en autobrokers wereldwijd zoeken wij verblijf en een huurwagen die perfect aan uw wensen beantwoordt. Zo verkiezen wij te werken met bekwame autoverhuurmaatschappijen die wagens aanbieden via een all-in formule (incl. onbeperkt aantal km, schade- en diefstalverzekering en alle lokale taksen). Dit betekent dat u ter plaatse niet verrast wordt door bijkomstige kosten of verzekeringen.

We stemmen uw zakenreizen volledig af op de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers. We zoeken steeds naar de beste reisopties, meest sluitende connecties, laagste tarieven of alternatieve, meer efficiënte vervoersmogelijkheden.

Soms kan een verplaatsing met een hogesnelheidstrein een betere oplossing vormen om vlot bestemmingen in Europa te bereiken. Is dit het geval, dan leggen wij uw zakenreis vast via de beste uurregeling en treintarieven, rekening houden met uw wensen qua flexibiliteit.

Reisbureau voor bedrijven en ondernemingen


Wilt u enkel een annuleringsverzekering of wenst u ook een bijstands- en/of bagageverzekering? Verschillende formules en combinaties zijn mogelijk via verzekeraar Touring. U kiest uit het gamma enkel de reisverzekeringen die u nodig heeft voor de betreffende periode. We informeren u ook graag over de visa die eventueel nodig zijn voor uw bestemming.

Forward Travel biedt bedrijven ook de mogelijkheid om creatieve teambuildingsuitjes, personeelsuitstappen, en congressen op verplaatsing te boeken. U kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor originele minicruises die ingericht worden als bedrijfsincentives met diverse activiteiten en excursies.

Als reiskantoor gelegen bij een wereldhaven als Zeebrugge beschikken wij tevens over speciale zeemanstarieven die wij aan alle zeelieden van diverse rederijen kunnen aanbieden.

Benieuwd hoe we uw zakenreizen aanpakken? Neem dan nog vandaag contact met ons op.