Eigen groepsreizen

Groepscruise Adriatische kust
Groepscruise Adriatische kust
Begeleide Nederlandstalige Cruise 

Deze unieke route brengt u naar het romantische Venetië, de sfeervolle Zuid-Italiaanse stad Brindisi en de mooie Griekse eilanden Katakolon (Olympia), Corfu en Santorini. De Griekse hoofdstad Athene met de tempelberg Acropolis mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast staat ook de gezellige stad Kotor op het programma.

MSC Musica lanceerde niet alleen een nieuw ecologisch cruiseschip, het lanceerde een nieuw soort cruise - een omvangrijke wereld van elegante schepen en overtreffelijke keuzes, verrijkt door de creativiteit, fijne natuurlijke materialen en aandacht voor detail waar MSC Cruises altijd al bekend om heeft gestaan. 
Het leven aan boord is prachtig vanaf het moment dat u aan boord stapt: van de waterval met drie niveaus in de centrale foyer tot de transparante piano, drijvend op een kristallen vloer boven schitterend water. De designerplekken aan boord zijn even indrukwekkend, of u nu danst in de schitterende Crystal Lounge, ontspant in de stijlvolle Havana Club sigarenlounge, geniet van het wijnproeven, speelt in het San Reno Casino of achterover leunt en geniet van de geweldige liveshow in het prachtige Teatro La Scala

 
Danscruise met dansschool Ten Stuyver
Danscruise met dansschool Ten Stuyver
Na het groot succes van onze danscruise kondigen wij onze 2e Swingdanscruise aan.

Deze keer varen we in de Middellandse Zee waar we de diversiteit aan cultuur en natuur bewonderen. 

De route brengt u naar het mooie Portofino met zijn bekende vissershaventje, het pittoreske Messina met de Etna op de achtergrond, Malta en zijn ridders, Napels en de wereldstad Barcelona.

Wij varen met het nieuwste schip van MSC - Seashore. 
Het schip heeft oa 10 restaurants, waarvan 3 à la carte restaurants - een Aurea en Yacht Club restaurant - 5 thema restaurants (Steak house, Visrestaurant, Teppanyaki, Sushi Bar en een Bistrot)
De innovatieve MSC for ME technologie zorgt voor een verbeterde ervaring aan boord en gasten kunnen aan boord van de MSC Seashore gebruik maken van het allereerste digitale cruise assistente ZOE.

Uiteraard zijn er voor de dansers onder ons, de gekende danslessen aan boord met het danskoppel Steve en Nathalie van Dansschool Ten Stuyver te Oostende. Zij leren ons een nieuwe swing aan tijdens de cruise.